Home » contact » Over Agro-Food.nl
contact

Over Agro-Food.nl

Mediaplanet is een internationale uitgeverij die zich richt op het publiceren van inspirerende cross-mediale niche campagnes. Het is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

We turn interest into action

We zijn storytellers met een doel. Mediaplanet creëert inspirerende content die onze lezers informeert en biedt onze klanten een plek aan om zich te profileren als de probleemoplossers met betrekking tot een specifieke probleemstelling.

We zijn een one-stop shop voor het creëren en het distribueren van content. Opgericht in 2002 in Stockholm en nu ontwikkeld tot dé expert op het gebied van contentmarketing in 17 kantoren, 15 landen en verspreid over 3 continenten. Met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van cross-mediale marketing campagnes kunnen wij oplossingen bieden voor elke klant, elke branche en elk budget.

Onze publicaties omvatten vele verschillende onderwerpen als gezondheidszorg, business, technologie, lifestyle, educatie en MVO. Daarbij werken we o.a. met brancheorganisaties, journalisten en experts. Op deze manier creëren we een informatieve redactionele inhoud, gepresenteerd in een aantrekkelijk en toegankelijk formaat.

Met de hulp van onze efficiënte distributiekanalen, creëren we verbindingen tussen onze opdrachtgevers en hun doelgroep. Kortom: We turn interest into action.

Next article