Home » Future of Food » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne Future of Food was niet mogelijk zonder de steun van onze campagnepartners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Vakblad Voedingsindustrie & OSVNetwerk

Banner OSVNetwerk

Al meer dan 27 jaar bieden wij directie en management van foodproducerende bedrijven informatie over trends & ontwikkelingen, duurzaam ondernemen, innovaties, verpakken, hygiëne en voedselveiligheid, processing, procestechnologie en wetenschap.

Met een vakblad in print, 24/7 tweetalig online, een wekelijkse nieuwsbrief en persoonlijke contactmomenten met de doelgroep via ons netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) is de cirkel helemaal rond.

Klik hier voor meer info.

GreenTech Amsterdam

GreenTech Amsterdam is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle tuinbouw professionals die interesse hebben in tuinbouwtechnologie, kennis en innovatie. GreenTech Amsterdam richt zich op het begin van de tuinbouwketen met als doel om teeltproductie op een duurzame manier te optimaliseren.

Via het GreenTech kennisprogramma worden wereldwijde productiekwesties die relevant zijn voor telers besproken. GreenTech Amsterdam wordt gehouden van 8 – 9 – 10 juni 2020 in RAI.


Next article