Skip to main content
Home » Klimaat » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne ‘Klimaatadaptatie’ was niet mogelijk zonder de steun van onze partners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Management Producties

Energieopslag en distributie 2020

Al meer dan 18 jaar is Management Producties dé congresorganisator in de sectoren: energie & industrie, offshore & maritiem, haven & logistiek en mobiliteit & vastgoed.

Met onze inhoudelijke congressen creëren we een netwerkbijeenkomsten voor het hoger management en beleidsmakers. Kenmerkend voor onze programma’s is het onafhankelijke platform, toonaangevende sprekers en high-level inhoud.

Klik hier voor meer info Management Producties.


Milieu Centraal

Milieu Centraal is een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie die consumenten praktische informatie biedt over milieu en energie in het dagelijkse leven; van afval tot zonnepanelen. Alle tips en adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Een externe wetenschappelijke adviesraad is onderdeel van de kwaliteitsborging. Milieu Centraal werkt samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven, overheid en media en informeert per dag ruim 15.000 consumenten via milieucentraal.nl en andere websites.

Klik hier voor meer info over Milieu Centraal.


WISE

WISE is een non-profit organisatie die zich inzet voor duurzame energie voor iedereen. Wij geloven in een toekomst, waarin toekomstige generaties in een veilige, schone, duurzame wereld kunnen leven en kunnen genieten van de aarde. Een wereld zonder fossiele energie en kernenergie.

WISE zet zich al 40 jaar in voor een eerlijk energiesysteem zodat toekomstige generaties ook nog plezier van de aarde kunnen hebben. De energietransitie raakt ons allemaal. Daarom is transparante informatie en betrokkenheid van burgers cruciaal. WISE neemt mensen mee in de energierevolutie. Wij doen dit door middel van kennis & advies, lobbying & campaigning en het ontwikkelen van tools, inspelend op de actualiteit en behoeften. 

Klik hier voor meer info over WISE

Next article