Home » Make a Difference » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne ‘Make a Difference’ was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze campagnepartners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Goede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende in Nederland gevestigde goede doelen. Ruim 180 goede doelen zijn bij Goede Doelen Nederland aangesloten. Onze leden zijn op allerlei terreinen actief. Van gezondheid tot internationale hulp. Van cultuur tot dierenbelangen. In binnen- en in het buitenland. Samen zijn zij verantwoordelijk voor ruim twee derde van de bestedingen aan maatschappelijke doelen door Nederlandse organisaties.

Klik hier voor meer info over Goede Doelen Nederland.


CBF

Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Aan de 611 Erkende Goede Doelen kun je gerust geven. Dan weet je zeker dat jouw donatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld.

Het CBF levert ook een bijdrage aan een professionele en transparante goededoelensector. Dit doen we door het beantwoorden van vragen over goede doelen en het delen van trends en inzichten met de sector en andere belanghebbenden.

Klik hier voor meer info over CBF.

Next article