Skip to main content
Home » Nederland Samen » Onze campagnepartners
Nederland Samen

Onze campagnepartners

Jong koppel maakt samen een hartje met hun vingers.
Jong koppel maakt samen een hartje met hun vingers.

De campagne Nederland Samen werd mogelijk gemaakt door de onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

KBO-PCOB

KBO-PCOB is de actieve beweging van senioren midden in de samenleving.

Wij geloven in een samenleving waarin iedereen ertoe doet en waarin we omzien naar elkaar.

Met KBO-PCOB kun je samen dingen ondernemen en elkaar ontmoeten en ondersteunen. Ook komt KBO-PCOB op voor je belangen. Dit alles doen we lokaal, regionaal en landelijk. Actief en proactief. Door te verbinden en te stimuleren. Met elkaar en voor elkaar.

Wehelpen.nl

Met wehelpen.nl en de app Whapp kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kun je samen met bekenden zorgen voor een ander.

Aanmelden is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt. Het gebruik van de website is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar.

Voor de hulp mag geen financiële vergoeding worden gevraagd of geboden.

Horen Zien & Leven

Het overkomt ons allemaal. De een gaat er achteloos doorheen en een ander verzet zich ertegen, maar uit de weg gaan, kan niet. We passeren de 50!

Je merkt dat je ogen slechter worden en later ook je gehoor… Je gezondheid wordt belangrijker en daar let je op. Of je het leuk vindt of niet: je wordt ouder papa. En jij ook mama. Met alles wat daarbij hoort.

En dat zijn ook heel veel leuke dingen! Wat anderen van je vinden, is niet (meer) belangrijk. Je maakt je niet meer zo druk. Heerlijk!

Wat je wel doet: op je lijf letten, lekker eten en drinken, ook sporten uiteraard -we gaan niet dichtgroeien-, mooie spullen om je heen verzamelen, jezelf goed verzorgen en je vrije tijd besteden zoals jij dat wilt. Kortom: Horen Zien & Leven! Dat is wat er toe doet.

Het Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op zoek bent naar advies of tips rondom het coronavirus. Of als je je huis uit moet door een gaslek. Maar ook ver weg.

We helpen mensen die hun dierbaren zijn kwijtgeraakt of wiens huis is weggevaagd door natuurgeweld. Voor jou en hen staat het Rode Kruis klaar. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand in de buurt. Om te helpen als dat nodig is.

Allesoverhetgebit.nl

Allesoverhetgebit.nl is jouw bron voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over de mondgezondheid.

De site is een initiatief van de KNMT, de beroepsvereniging van tandartsen, mka-chirurgen en orthondontisten.

Next article