Skip to main content
Home » Future of Recycling » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

Deze campagne was niet mogelijk geweest zonder onze campagnepartnes. Meer informatie over hun evenementen en/of activiteiten vind je hier.


Vakbeurs Recycling

vakbeurs recycling

Recycling is de nationale vakbeurs voor recyclingtechniek en afvalmanagement. Het jaarlijkse vakevenement combineert de marktplaats voor de afvalketen met kennisdeling, laagdrempelig netwerken en gratis catering. Vakbeurs Recycling trekt jaarlijks ruim 4.500 professionals binnen de afvalbranche en de verantwoordelijke(n) voor het afvalbeheer van bedrijven met grote afvalstromen.

In 2019 viert vakbeurs Recycling op 19, 20 en 21 november alweer de 10e editie. In samenwerking met o.a. de brancheverenigingen en kennispartijen als BRBS Recycling, VERAS, NRK Recycling en AfvalGids.nl wordt het kennisprogramma gevuld binnen drie thema’s: veilig en gezond afval verwerken, kunststof recycling naar 2025 & voorsprong door techniek. Meer informatie: www.vakbeursrecycling.nl


Nationaal Sustainability Congres

Op donderdag 7 november wordt de 19e editie van het Nationaal Sustainability Congres georganiseerd, met als thema: People, Planet… Progress!? Het Nationaal Sustainability Congres is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse duurzaamheidscongres in Nederland.

Laat je inspireren door sprekers als Ruud Koornstra, Hans Mommaas (PBL), Mihela Hladin Wolfe (Patagonia), Nico Roozen (Solidaridad), Frans Keurentjes (FrieslandCampina), Geraldine Leegwater (ABP), Hans Stegeman (Triodos), Eline en John Hesse en An Kramer.  Breng je stem uit voor de verkiezing van MVO Manager van het Jaar en bezoek de diverse parallelsessies.

Kijk voor meer informatie op www.sustainability-congres.nl

Next article