Skip to main content
Home » Plastic Impact » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne ‘Plastic Impact’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.


Milieu Centraal

Milieu Centraal is jouw praktische gids voor duurzame tips en adviezen. Hoe kan ik mijn huis isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van jouw vliegreis? Waar gooi ik een melkpak weg?

Op de site van Milieu Centraal ontdek je wat je zelf kunt doen en hoe je dat aanpakt.

Nederland Schoon

Een Nederland vrij van zwerfafval is belangrijk voor mens, dier en milieu. NederlandSchoon werkt daarom al 28 jaar intensief samen met bedrijven, burgers, maatschappelijke instanties en overheid om zwerfafval aan te pakken en ervoor te zorgen dat een schone omgeving de norm wordt en blijft. Door middel van onderzoeken, samenwerkingen, het delen van kennis en het geven van advies, wordt niet alleen meer bewustwording, maar ook gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel gecreëerd. Ga voor meer informatie naar www.nederlandschoon.nl of www.supportervanschoon.nl.

WNF

Het Wereld Natuur Fonds is een van de grootste internationale natuurbeschermingsorganisaties. We streven ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen we een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven.

Plastic drijft rond in onze oceanen, en vormt een bedreiging voor mens en dier. Teken hier de petitie voor een zee zonder plastic!

Zero Waste Nederland

Leven zonder afval achter te laten voelt goed. Tegelijk beseffen we ons dat het een druppel in de plastic oceaan is. Om verandering te brengen, moeten de zero waste principes uitgroeien tot de nieuwe norm! We gaan voor impact.

Zero Waste Nederland is het platform dat ons verder brengt. Samen zetten we afvalvermindering in de spotlights, maken we zero waste oplossingen bekend en geliefd en bewegen we overheden, organisaties en bedrijven vooruit.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) adviseert en inspireert bedrijven over duurzaam verpakken. Wij bieden feitelijke kennis en praktische tools, gebaseerd op toegepast wetenschappelijk onderzoek, actuele trends en kennis van de verpakkingsketen. Kijk voor meer informatie op www.kidv.nl.

Next article